Hirdetés

Hivatalosan is bejelentették a Naruto filmet

|

Hollywood ismét bepróbálkozik egy népszerű anime adaptálásával, meglátjuk, hogy ezúttal sikerrel járnak-e.

Hirdetés

Világosan emlékszem, hogy amikor hatalmas Dragon Ball-rajongóként anno megnéztem a Dragon Ball: Evolution címre keresztelt bűncselekményt, akkor hamar elment a kedvem attól (és feltételezem, hogy sok más embernek is), hogy a kedvenceimet bárki is adaptálja. Ennek ellenére Hollywood tovább próbálkozik és most a készülő Death Note film mellett a Naruto élőszereplős verziója is hivatalosan bejelentésre került.

Erről egyébként már tavaly is volt szó, viszont a most már egészen biztosak lehetünk benne, hogy készül az Uzumaki Naruto kalandjait feldolgozó mozifilm. A rendezésért Michael Gracey lesz a felelős, akinek ez lesz az első munkája ebben a pozícióban, viszont vizuális effekt szakértőként már több filmen is dolgozott az előző évtizedben. Az is nagy segítség, hogy a film munkálataiban a manga írója, Masashi Kishimoto is részt vesz, szóval legalább a történet miatt nem kell aggódnunk.

Remélhetőleg Hollywood sokat tanult a korábbi filmes próbálkozások hibáiból és le tudnak tenni valami olyat az asztalra, amit már a rajongók is tudnak értékelni. Ti mit gondoltok? Hogyan képzeltek el egy Naruto filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)