Hirdetés

Lehet, hogy Loki lesz az új James Bond?

|

A Marvel filmes univerzumától egészen az angol titkosszolgálatig mehet Tom Hiddleston. Már folynak a tárgyalások.

Hirdetés

A Marvel rajongók által csak Lokinak ismert Tom Hiddleston lehet, hogy leváltja majd Daniel Craiget. Több jelentés szerint is folynak a tárgyalások, és úgy néz ki, hogy Tomot nagyon is érdekelné a szerep.

"Óvatosan fogalmazva a forrásunk megerősítette, hogy ugyan valóban vannak tárgyalások, és Hiddlestont tényleg érdekli a szerep, azt fontos leszögeznünk, hogy konkrét ajánlat még nem történt" - olvasható a Birth.Movies.Death jelentésében.

Az oldal megjegyezte, hogy az EON Productions (a 007 filmért felelős stúdió) lehet, hogy csak Danielt akarja noszogatni ezzel a tárgyalással. Emberünk még mindig nem döntötte el, hogy bevállalja-e a James Bond 25-öt.

Nektek hogy tetszene Tom, mint James Bond?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)