Hirdetés

Előzményfilm lesz a következő Mad Max mozi?

|

Azt pletykálják, a Mad Max: The Wasteland nem A harag útja után, hanem azt megelőzően játszódik majd.

Hirdetés

Hatalmas siker lett a Mad Max: A harag újta, ezt talán ti is jól tudjátok. A következő években további filmeket is kapunk, melyekben biztosan szerepel Tom Hardy, így várhatóan mind ugyanabban az univerzumban, hasonló időben játszódik.

A Mad Max: The Wasteland viszont a legfrissebb értesülések szerint nem A harag útja sztoriját folytatja, hanem Furiosa előtörténetével ismertet meg minket. A film készítését már idén elkezdhetik, a forgatás helyszínéül pedig az ausztrál Broken Hill filmstúdió szolgálhat. A főszerepet természetesen ismét Charlize Theron kapja. Várjuk a további fejleményeket.

Nemrégiben megnézhettük, milyen kevés számítógépes effektet használt a Fury Road, illetve hogy milyen lesz a film fekete-fehér kiadása

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)