Hirdetés

Mad Max: A harag útja - speciális effektek nélkül is lenyűgöző (videó)

|

A Mad Max: A harag útja akciójeleneteinek velejét egyértelműen a kaszkadőrmutatványok adják és csak picit tesznek hozzá a speciális effektek. De mi van, ha utóbbiakat kivonjuk az egyenletből?

Hirdetés

A Mad Max: A harag útja egy kihagyhatatlan filmes élmény és ha valaki még nem látta, akkor a CineStar spoilermentes kritikájától biztosan kedvet kap hozzá. Aki viszont már túl van rajta, az bizonyára kíváncsi lesz a speciális effekteket mellőző változatra is, amely még így is elképesztő. 

Gondoljunk csak a mai blockblusterekre, melyek nagy részét a CGI-részek teszik ki. Mennyire lennének élvezetesek, ha minden speciális effektet kivonnánk belőlük? Ezzel szemben a Mad Max: A harag útja akciójelenetei önmagukban is megállják a helyüket. Nézzétek csak: 

Persze a púder nélküli jelenetek kevésbé filmszerűek, viszont még így is rendkívül merészek és jól megkomponáltak, a kaszkadőrök munkája pedig tiszteletre méltó.

Mi a véleményetek róla? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)