Hirdetés

Így lehet neked is Mad Max-es lángoló gitárod

|

A világ legőrültebb feltalálója megint nagyot alkotott.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy Colin Furze az egyik legeszelősebb videós, akivel találkozhatunk a YouTube-on. Korábban is alkotott már néhány elképesztően menő, de életveszélyes dolgot, mint a működő Wolverine karmok vagy a robbanó Nerf fegyverek, és ezúttal sem adta alább.

Ezúttal az Intel által szponzorált America's Greatest Makers versenyre alkotott meg két hangszert, egy füstölő és egy lángoló gitárt, utóbbit egyértelműen a Mad Max inspirálta. Talán nem néz ki olyan menőn, mint a George Miller instant klasszikusában látható hangszer, de legalább olyan jól működik. 

A feltaláló a gitárok elkészítésének menetét is dokumentálta, így ha nagyon akarjátok, ti is megépíthetitek őket. De inkább ne. Tényleg ne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)