Hirdetés

Már a Deadpool és Rozsomák új előzetesének felvezetése is zseniális

|

Ma érkezik az új előzetes, Ryan Reynolds pedig tudja, hogy lehet még inkább növelni a hype-ot.

Hirdetés

Képregényes fronton valószínűleg nem igazán van jobban várt film 2024-ben a Deadpool és Rozsomáknál, amiben Ryan Reynolds és Hugh Jackman végre összecsaphatnak (vagy épp egyesíthetik erejüket, ez majd később kiderül). A Marvel illetékesei eddig csak egy rövidebb teasert mutattak a moziból, de Reynolds tegnap éjjel bejelentette, hogy április 21-én, vagyis a mai nap folyamán érkezik az új, immár teljes értékű előzetes is. 

Ennél többet egyelőre nem tudunk, de az új trailer felvezetése önmagában is elképesztően zseniális lett, az alkotók teljesen rápörögtek a nosztalgiára. 

Hirdetés

Az alábbi videót Deadpool narrálja, Rozsomákhoz beszél, és elmondja neki, hogy Hugh Jackman karaktere hiába akasztotta szögre a karmokat, egyszer még utoljára vissza kell térnie. Mindeközben Rozsomák (a filmekben ugyebár leánykori nevén Farkas) régi mozis jeleneteit láthatjuk, a nosztalgiafaktor tehát kiveri a plafont.

Ezzel párhuzamosan kaptunk egyébként egy új posztert is:

A Deadpool és Rozsomák nagy előzetese tehát valamikor a mai nap folyamán érkezik. Természetesen azonnal fel fog kerülni a mi YouTube-csatornánkra is magyar felirattal ellátva - ha erről semmiképp sem szeretnétek lemarandi, akkor iratkozzatok fel, és állítsátok be a csengettyűt is, hogy azonnal értesítést kapjatok, amikor megérkezik a trailer.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)