Hirdetés

Mark Hamill újra egy legendás DC szupergonosz bőrébe bújik

|

Mark Hamill az első évados megjelenése után ismét feltűnt a The Flash forgatási helyszínén, ezúttal azonban sokkal látványosabb maskarában láthatjuk a kiszivárgó képeken.

Hirdetés

Már elindult a The Flash harmadik évada, azonban a Twitteren napokban megjelenő képek igazi találgatás-lavinát indítottak el a rajongók körében. Bár a széria első évadában már láthattuk Mark Hamillt a Mágusok epizódban, most egészen más külsővel tűnt fel a színész, ezért sokan találgatni kezdtek, milyen módon láthatjuk viszont Hamillt.

Ami még tovább görgeti a rajongói ötlet-börzét, az a második képen feltűnő John Wesley Shipp, akit a kilencvenes években futó The Flash sorozat címszereplőjeként ismerhetünk meg, és már ő maga is feltűnt korábbi epizódokban mint Henry Allen, vagyis Barry apja. Természetesen a Flash-franchise rajongói számára meg sem kottyan a különböző alternatív idősíkok gondolata, úgyhogy kíváncsian várjuk, mivel készülnek az alkotók.

Ti örültök, hogy viszontláthatjuk Mark Hamillt a Flash - A Villámban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)