Hirdetés

Hamarosan nagyon megváltozik a Marvel filmes univerzuma

|

Még néhány filmben láthatjuk az utóbbi években közönségkedvenccé vált Marvel-hősöket, de idővel át kell adniuk a helyüket, ahogy az a képregényekben is történt.

Hirdetés

Jelenleg mindenki az Amerika Kapitány: Polgárháború filmes feldolgozásának megjelenését várja, de idővel abba is bele kell gondolnunk, meddig maradhat a Bosszúállók csapata a Marvel filmes részlegének fejőstehene. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke nemrég kifejtette, hogy a terveik szerint követik a képregényeket, úgyhogy idővel el kell majd búcsúznunk az ismerős arcoktól.

Mivel a képregények előrébb járnak a történetben, mint a filmek, nem titok, hogyan folytatódik a Bosszúállók kalandja, a stúdiófőnök szerint pedig alapvetően ezt fogják alapul venni: "Lesz egyfajta véglegessége a harmadik fázis bizonyos pillanatainak, ahogy lesznek új kezdetek is, amik egy nagyon is különböző fejezetet nyitnak majd a három fázisból álló sagában" - mondta. A Feige által emlegetett harmadik fázis egyébként a kétrészes Infinity Warral fog véget érni, de már az idei Amerika Kapitány: Polgárháborúval is változott a korábbi formula, hiszen egy újabb fenyegetés legyűrése helyett egymás legnagyobb ellenségei lesznek az eddig megismert hősök.

A Polgárháború és a következő két film egyik társrendezője, Joe Russo hozzáfűzte, hogy a Marvel-univerzumnak abszolút szüksége is van erre a változásra. Egy idő után mindenképpen unalmassá vált volna, ha ugyanazt a szerkezetet ismételték volna a hősök és gonoszok harcával. A harmadik fázis lezárása viszont új irányt vesz és a sorozat tetőpontja után némi lezárást adnak majd a filmeket összekötő történet egy szakaszának. Azt ezt követő negyedik fázistól viszont egészen új szereplők kerülnek majd a Marvel filmes univerzumának előterébe, amit már el is kezdett előkészíteni a stúdió A galaxis őrzői 2, vagy éppen a Doctor Strange elkészítésével.

Mit gondoltok, a Marvel-univerzum Vasember, Hulk és a többiek nélkül is szórakoztató marad majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)