Hirdetés

Inhumans - határozatlan ideig késik az egyik Marvel-film

|

Eredetileg az Avengers: Infinity War után következett volna a Marvel-filmek sorában az Inhumans, de a stúdió tervei időközben alaposan átalakultak.

Hirdetés

Kevin Feige, a Marvel Studios feje nemrég beszélt a képregényekre alapuló filmes univerzum közelgő átalakulásáról, viszont akkor nem került szóba, hogy a csapat az utóbbi időszakban kicsit átdolgozta a jövőbeli terveit. Ennek következtében pedig az egyik tervezett filmjük, az Inhumans határozatlan ideig parkolópályára került.

Ez a történet eredetileg nagyjából két hónappal az Avnegers: Infinity War második felvonása után, azaz 2019 július 12-én került volna a mozikba, de nemrég eltávolította a menetrendből a stúdió. Új időpontot egyelőre még nem kapott ez a film, de nem kizárt, hogy a három 2020-as dátum egyike lesz a premier napja, amiket már a szuperhős-filmek negyedik fázisának kiválasztott a cég. Kevin Feige elárulta, azért döntöttek a halasztás mellett, mert a harmadik fázis eredeti bejelentése óta több új film is a menetrendbe került, például az új Pókember-történet vagy Hangya következő önálló filmje, melyben Darázs karakterére is főszerepet kapt.

Az Inhumans története egyébként a címadó szuperhős-csoport körül forog, akikben egy különleges anyag hatására ébrednek fel addig szunnyadó különleges képességeik. A képregények főszereplői pedig az Ihumans királyi családja, a központi karakter, Black Bolt szerepére pedig már többen is Vin Diesel érkezését pletykálták. Black Bolt hangja városokat képes romba dönteni, így a karaktere sosem szólal meg. Ennek köszönhetően pedig csak Vin Diesel kinézetére volna szükség és a szerep nem mondana ellent annak, hogy egyébként ő Groot szinkronhangja A galaxis őrzőiben.

Mit gondoltok, jól döntött a Marvel, vagy egy potenciális sikerfilmet csúsztattak el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)