Hirdetés

Kiderült, mi lesz a következő Pókember film címe

|

Peter Parker a Polgárháborúban fog bemutatkozni, de végre kiderültek az első részletek a saját készülő kalandjáról.

Hirdetés

Még csak most futott be az első Doctor Strange trailer, de máris újabb fejlemények derültek ki a folyamatosan bővülő Marvel filmes univerzumról. A CinemaConon leplezték le, hogy mi lesz a címe annak a mozinak, melyben az Amerika Kapitány: Polgárháború egyik új jövevénye, Tom Holland játszhatja majd el a barátságos Pókembert.

A Sony a CinemaConon tartott egy prezentációt, ahol Tom Holland és a Sony Pictures igazgatója, Tom Rothman is felmentek a színpadra, hogy leleplezzék a film címét, valamint az alább is látható logót. Holland elárulta, hogy a film története során Peter Parkernek az identitásával kell majd leginkább megküzdenie, hiszen "egyszerre kell megmentenie a világot és megírni a matekházit". Ez igazából nem túl meglepő témaválasztás, hiszen mindig is fontos részét képezte a karakternek, hogy hogyan képes összehangolni a magánéletét a szuperhősködéssel.

Egyébként a Sony azzal zárta a prezentációját, hogy bemutatott egy párbeszédet Tony Stark és Peter Parker között az Amerika Kapitány: Polgárháborúból, de erről sajnos nem készült felvétel, mondjuk nem lepődnénk meg, ha pár nap múlva felkerülne a YouTube-ra. Ti mit gondoltok? Mit várnátok el egy új Pókember filmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)