Hirdetés

The Punisher - öt új színész csatlakozott a sorozathoz

|

A Marvel bejelentette, hogy kik játsszák majd a Punisher sorozat nagyobb szerepeit.

Hirdetés

A Netflix és a Marvel már nagyüzemben dolgozik a The Punisher sorozaton. Ezúttal bejelentették, hogy kik lesznek azok, akik a főszereplő mellett küzdenek majd az igazságtalanság ellen.

Daniel Webber alakítja majd Lewis Walcottot, az ifjú háborús veteránt, akinek komoly gondjai lesznek a társadalomba való visszailleszkedéssel.

Jason R. Moor lesz Curtis Hoyle, a Punisher egyetlen igazi bajtársa, és egyike azon keveseknek, aki tudja, hogy Frank Castle még életben van. Főhősünket emberünk még a Vietnamban ismerte meg (legalábbis a képregényekben).

Paul Schulze játssza majd Rawlinst, aki egy magas rangú CIA ügynök. Ő még Afganisztánban futott bele Frankbe egy akció alatt.

Jaime Ray Newman lesz Sarah Lieberman, aki Micro felesége. Micro (őt Ebon Moss-Bachrach alakítja) a Punisher technikai segédje, és ez komoly családi gondokat fog okozni neki.

Több szereplőt is viszontláthatunk majd a korábbi Marvel-Netflix sorozatokból, mint például Deborah An Wollt, aki újra Karen Page szerepében bukkan fel a képernyőn. Természetesen Frank Castle szerepében a Daredevil második évadában debütált Jon Bernthal marad.

A The Punisher sorozat valamikor 2017-ben fog befutni, a szintén jövőre érkező The Defenders széria után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)