Hirdetés

Marveles főgonosz lenne a Breaking Bad sztárja

|

A főleg sorozatokban utazó Bryan Cranston elérkezettnek látja az időt, hogy szembeszálljon a szuperhősökkel.

Hirdetés

Ezen a hétvégén zajlott a New York-i Comic Con, ahol természetesen a Breaking Bad sztárja, Bryan Cranston is tiszteletét tette.  Ezek a rendezvények nemcsak azért jók, mert lepacsizhatunk a kedvenc színészeinkkel, hanem azért is, mert ilyenkor hajlamosak kicsit  megnyílni és beszámolni a jövőbeli terveikről.

Cranston még a múlt héten adott interjút egy lapnak, amelyben elmondta, hogy szívesen játszana el egy Marvel szuperhőst. Mielőtt Jesse Eisenberg megkapta Lex Luthor Jr. szerepét a Batman v Supermanben, Cranston még a DC felé kacsingatott, de az akkor nem jött össze.

A Comic Conon összehozott panelbeszélgetés során a színész elárulta, hogy legszívesebben Mr Sinistert játszaná. Az 1987-ben bemutatott mutáns rengeteg különböző képességgel rendelkezik, így kifejezetten izgalmas ellenfél lehet az X-men csapat számára. Cranston egy olyan karaktert szeretett volna, amit korábban nem láthattunk a filmvásznon, hogy ő építhesse fel az egészet.

Ti örülnétek egy ilyen szereposztásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)