Hirdetés

Kiderült a Prometheus folytatásának címe

|

Ridley Scott egy interjúban elárulta, hogy hívják majd a Prometheus folytatását. Annyit elárulunk, hogy nem Prometheus 2 lesz a címe.

Hirdetés

Ugyan az Alien-filmek univerzumában játszódott a 2012-es Prometheus, a film mégis egy önálló történetet próbált meg elmesélni, melynek első fejezete csupán érintőlegesen kapcsolódott a xenomorfok hátborzongató történeteihez. A filmek rendezője, Ridley Scott korábbi nyilatkozatai szerint még egy jó ideig nem is akarta nagyon közelebb hozni egymáshoz a két történetszálat, de a második rész címe alapján már nem lehet letagadni a kapcsolatot a kettő között.

A rendező a The Martian adaptációja kapcsán adott interjút, amikor felmerült a Prometheus folytatása is, amiről elárulta, hogy a címe végül nem Prometheus 2 lesz, hanem Alien: Paradise Lost. Még nem teljesen világos, hogy fogja elnyújtani így Scott a történetet, mert elég idétlen lenne egy Alien film alienek nélkül, de majd meglátjuk.

Elvileg jövőre kellett volna, hogy elkészüljön a film, de közben Scott elvállalta a The Martian megrendézését, így az Alien: Paradise Lost munkálatai csak januárban kezdődnek meg. A film egyébként pontosan ott folytatódik, ahol az első rész befejeződött, vagyis Dr. Shaw és David elindulnak a Tervezők otthonába, hogy felfedjék a választ a film legfontosabb kérdésére: miért teremtették meg a Tervezők az emberiségét és miért akarták utána elpusztítani?

Ti mit gondoltok? Mit vártok a filmtől? Szerintetek mi a válasz a nagy kérdésre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)