Hirdetés

Ne számítsunk a közeljövőben Mátrix folytatásra

|

Egy interjúban faggatták a Mátrix trilógia producerét, mekkora az eshetősége egy folytatásnak.

Hirdetés

1999 talán legmeghatározóbb filmje a Mátrix, melynek folytatásait legtöbben csalódásként élték meg, a 2003-as Mátrix - Forradalmak után nem sok hír kapott szárnyra a trilógiával kapcsolatban. A Mátrix filmek producerét, Joel Silvert egy interjúban kérdezték arról, terveznek-e folytatást, vagy esetleg egy rebootot.

"Nem beszéltünk még erről. Remélem lesz idő, mikor rátérünk majd a témára. Nagyon komolyan meg volt tervezve, mint három történet, de nem több. Meglátjuk mi lesz"

A Warnernél nincs tervben egy újabb film, és valljuk be, kemény dió lenne bővíteni a trilógia sztoriját. Továbbá Keanu Reevest és Laurence Fishburnet is meg kéne győzni a visszatérésre. Arról nem is beszélve, hogy a Wachowski fivérek azóta Wachowski nővérek lettek.

Mondjuk Hollywoodban kezd trendé válni a régi klasszikusok újrafeldolgozása, gondoljunk csak a Függetlenség Napja: Feltámadás-ra, vagy az új Szellemirtókra, szóval semmi sincs kizárva.

Ti örülnétek, ha kapnánk egy új Mátrix filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)