Hirdetés

Ilyen lesz Matthew McConaughey Stephen King-szereplőként

|

Matthew McConaughey következő filmes projektje a Stephen King regénysorozatát feldolgozó The Dark Tower lesz, aminek forgatásán lőttek is néhány képet a színészről.

Hirdetés

Stephen King rajongói valószínűleg már izgatottan várják, hogy jövőre beülhessenek az író regényfolyamát feldolgozó A setét torony (The Dark Tower) című filmre, ami a fantasy, a science fantasy és a western elemeit ötvözi. Egyelőre viszont be kell érniük néhány, a forgatáson lőtt lesifotóval.

Míg korábban Idris Elbát kapták lencsevégre Roland Deschain jelmezében, aki a főszerepet kapta a feldolgozásban, most Matthew McConaughey látható néhány képen, az ő ellenfeleként. Mivel Randall Flagg karakterét sokszor hívják egyszerűen a fekete ruhás férfinek a könyvben, az Interstellar sztárja nem éppen színes ruhadarabokban parádézott, de az is hozzáad a félelmetes külsőhöz, hogy már-már karomszerű körmökkel sétálgat a színész.

Még több, a forgatáson készült képet láthattok egyébként ezen a linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)