Hirdetés

Megérkezett a Micimackó: Vér és méz 2 első előzetese, de rejtély, kinek jó ez

|

Az első részt sokan 2023 legrosszabb filmjének tartják, de ez nem vette el a készítők kedvét.

Hirdetés

Miután A.A. Milne kultikus regénye elérte azt a kort, amikor már nem érvényesíthető a szerzői jog és közkinccsé vált, több projektet is bejelentettek Micimackó főszereplésével. A legelszálltabb azonban Rhys Frake-Waterfield debütáló rendezése, a Winnie the Pooh: Blood and Honey, avagy magyarul Micimackó: Vér és méz volt, amely még hazánkban is mozikba került. 

A horrorfilm megmutatta, milyen lenne az, ha a Róbert Gida távollétében elfajzott Micimackó és barátai nekiállnának gyilkolászni, de az őrült koncepció ellenére a végeredmény katasztrófa lett: a Micimackó: Vér és méz még a trash filmek kategóriájában is csalódást okozott - társoldalunk, a Puliwood nem véletlenül választotta 2023 legrosszabb filmjének

Anyagilag viszont jól jártak Frake-Waterfieldék: az állítólag mindösszesen 100 ezer dollárból leforgatott horror közel 5 millió dollárt hozott globálisan, így nem volt megállás, bejelentették a Micimackó: Vér és méz 2-t, amiből pár hónapja már az első képeket is megcsodálhattuk, azokon bukkant fel először a vérfagyasztó Tigris.

Hirdetés

Eddig kellett csak várnunk az első trailerre, amely ízelítőt ad a folytatásból. Ebben Micimackó, Malacka, Bagoly és Tigris úgy döntenek, hogy Ashdown városába mennek, hogy bosszút álljanak Róbert Gidán, amiért felfedte a létezésüket, és ahol a banda megjelenik, ott véres mészárlás veszi kezdetét. Nézzetek bele, ha mertek: 

A Micimackó: Vér és méz 2 várhatóan márciusban kerül az amerikai mozikba, és a pletykák szerint megnyitja majd az utat a további 18+-os feldolgozások előtt, utalni fog a Pinokkió, a Bambi és a Pán Péter horrorra is. Magyar premier egyelőre nincs. Nektek hogy tetszett az első film?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)