Hirdetés

Megérkezett az Azahriah-film első előzetese

|

Rövid kedvcsinálót kapott az idén novemberben a mozikba kerülő Mi Vagyunk Azahriah.

Hirdetés

Három teltházas arénás koncerttel a zsebében mit tervezhet még vajon idénre Baukó Attila, azaz Azahriah? Nos, április eleje óta tudjuk, hogy egy mozifilmet, amiről gyakorlatilag eddig szinte semmit sem lehetett tudni, mindösszesen onnan derült ki a létezése, hogy a Filmforgalmazók Egyesülete oldalán megjelent a filmbemutatók táblázatában.

Ma sem lettünk sokkal okosabba, de azért megjelent a Mi Vagyunk Azahriah című mozi első kedvcsináló előzetese. Az eredeti videó leírásából kiderült, hogy a filmet Mazzag Izabella rendezi Előd Máté forgatókönyve alapján, az operatőr Mazzag Izabella lesz, a produceri feladatokat pedig Lévai Balázs és a Supermanagement látják el.

Hirdetés

Már a tervezett premierdátum is megvan: ha minden jól megy, akkor 2024. november 28-án érkezik meg a magyar mozikba a Mi Vagyunk Azahriah. Íme a friss teaser trailer:

A forgalmazó az a Színfolt Film lesz, ami korábban elhozta a Like a Child című dokumentumfilmet Fábián Juliról, a #sohavégetnemérős című mozit Fluor Tomival és Diazzal (ők ugyebár a Wellhello csapatát alkotják), illetve 2014-ben nekik köszönhettük a Tankcsapda-dokumentumfilmet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)