Hirdetés

Mégis van esély a Féktelenül harmadik részére?

|

Keanu Reeves és Sandra Bullock nagyon szeretnék összehozni a trilógia zárását.

Hirdetés

1994-es Féktelenül meghatározó akciófilmnek számított egy teljes generáció számára (ezt az 1997-es folytatásról sajnos már nem mondhatjuk el), és ha a széria két főszereplőjén múlik, akkor hamarosan ebbe az élménybe belekóstolhatnak azok is, akik a '90-es években még nem ropogtattak kukoricát a mozitermekben. Keanu Reeves és Sandra Bullock ugyanis egyaránt eltökélt abban, hogy valahogyan összehozzák a Féktelenül harmadik részét - ők egyébként csak az első epizódban játszottak együtt, a Féktelenül 2-ben már Jason Patric volt Bullock partnere.

A 50 MPH podcast vendégekén a két színész nemrég arról beszélt, hogy karrierjük vége előtt még mindenképp le szeretnének forgatni egy közös filmet, ami lehetne akár a Féktelenül 3 is. A kettejük közötti remek kémia kapcsán Bullock azt mondta, hogy erre nincs semmiféle egyedi képlet, egyszerűen működik köztük a dolog és kész.

Hirdetés

A színésznő azzal viccelődött, hogy még ha kerekesszékkel és járókerettel is, de kutya kötelességük Keanuval megcsinálni még egy közös mozit. Egyébként Keanu Reeves is hasonlóan gondolkodott, ő is hangsúlyozta, hogy még ebben az életben egyszer közösen akar dolgozni Bullockkal.

Reeves ezután azt fejtegette, hogy megvan valamiféle különleges vonzalom közte és Bullock között, ezt pedig remekül át tudják ültetni filmbéli szerepeikbe még akkor is, ha mozis karaktereik más személyiségek, mint a való életben ők maguk.

Ti örülnétek, ha ennyi év után tényleg újra együtt forgatna a két színész, és elkészülhetne a Féktelenül 3?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)