Hirdetés

Megrúgta kollégáját egy férfi, mert túl sokat spoilerezett

|

Elege lett abból, hogy a kolléga folyton elárulja egy anime fordulatait.

Hirdetés

Nagyon nehéz manapság akár egy hetet is kibírni úgy, hogy a net valamely pontján ne fussunk spoilerekbe, és az még a jobbik eset, ha egy film vagy játék premierje után derülnek ki kulcsfontosságú fordulatok - volt olyan is, hogy valaki messze idő előtt szivárogtatott.

Különösen kellemetlen, ha egy magát visszafogni nem bíró ismerősünk lövi el nekünk a fordulatokat, így valamelyest tudunk empatizálni azzal az 50 éves japán férfival, aki verekedésig fajuló veszekedést folytatott egy kollégájával, aki kéretlenül spoilerezte el neki egy mangából készült anime, az Oshi no Ko fontos részleteit.

Hirdetés

Niche Gamer beszámolója alapján a Kiotói Jogi Ügyek Hivatalában dolgozó munkatársak között az okozott feszültséget, hogy egyikük már olvasta a mangát, amit az anime feldolgozott, és olyan dolgokról beszélt, amikhez a sorozat még nem jutott el. Ez a másikat annyira felbőszítette, hogy megragadta kollégáját, majd deréktájékon megrúgta.

Az elkövetőt a kiotói rendőrség előállította, és a hivatal is eljárást folytat. Egyelőre nem tudni, milyen büntetésre számíthat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)