Hirdetés

Megváltoztatták az új Trónok harca sorozat címét, de más fontos részletek is kiderültek

|

Például megtudhattuk, hogy hány epizódból áll majd a Ser Duncan, a Magas, valamint apródja, az Egg néven utazó V. Aegon Targaryen kalandjait elmesélő sorozat.

Hirdetés

Egyelőre nincsenek új történetek, amiket olvashatnánk (legfeljebb kiszínezhetjük őket), és a valószínűleg a következő játéktól is évekre vagyunk még, ezért a Trónok harca utáni sóvárgásunkat elsősorban az HBO-tól megszabadított Max streamingplatform fogja enyhíteni. Idén a Sárkányok háza második felvonásáé a terep, de 2025-ben sem maradunk néznivaló nélkül.

Jóllehet, a Havas John karakterére fókuszáló spin-offnak lőttek, készül helyette egy másik sorozat, amely visszavisz minket Westerosba. Nem másról van szó, mint a George R. R. Martin írásaiból táplálkozó A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight című előzményről, amelynek már meg is találták a főszereplőit.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter ma friss értesülésekkel jelentkezett a produkcióról, így kiderült, hogy a címe a továbbiakban csak A Knight of the Seven Kingdoms (magyarul A Hét Királyság lovagja), de akár még ez is változhat a premierig, mivel nem végleges. Megtudtuk továbbá, hogy az első évad epizódjainak száma a korábbi híreszteléseknek megfelelően hat lesz, és ezek közül az első hármat a Black Mirroron edződött Owen Harris rendezi majd.

Aki olvasta a történeteket, az tudja, hogy így van, de a THR külön felhívta rá a figyelmet, hogy Ser Duncan, a Magas és az őt apródként kísérő Egg kalandjai könnyedebb hangvételűek és nem is olyan eposzi léptékűek, mint azt akár a Trónok harcától, akár a Sárkányok házától megszoktuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)