Hirdetés

Megvan, hogy ki alakíthatja majd az új Superman film Lex Luthorját

|

Most már ezt is tudhatjuk, és egyáltalán nem tűnik rossz választásnak.

Hirdetés

Már javában zajlanak a James Gunn - Peter Safran kettősével újra gondolt DC filmes univerzumának a munkálatai, melynek első üdvöskéjeként a 2025-ben érkező Superman: Legacyt köszönthetjük majd. Miközben azt már megtudtuk, hogy ki érkezik majd a korábban Henry Cavill által, egészen 2013 óta megformált címszereplő helyére, számos szerep továbbra is a levegőben lóg.

Azonban most egy újabb fontos karakter kerülhetett leleplezésre, hiszen a projekthez közel álló több forrás is megerősítette, ki formálhatja majd meg a filmben Acélember egyik legfőbb ellenségét, Lex Luthort.

A választás pedig nem másra, mint Nicholas Houltra esett, aki nem is áll különösebben távol a képregények világától.

Hirdetés

A színész ugyanis az X-Men filmekben is feltűnt már korábban, ahol Bestia bőrébe bújhatott, de a Mad Max: A harag útjában is találkozhattunk már vele, ahol Nuxot formálta meg. A közelmúltban pedig olyan alkotásokban tűnt fel főszereplőként, mint például a Renfield vagy A menü.

A James Gunn által dirigált Superman: Legacy jelen állás szerint 2025. július 11-én kerül majd a mozikba, aminek mostanra azért már kezd egész szépen összeállni a csapata. Az ígéretes színészgárda és James Gunn jelenléte mindenképpen a film mellett szólnak, úgyhogy érdemes lesz szemmel tartani a projektet, melynek kapcsán a következő nagy leleplezés az új Superman ruha lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)