Hirdetés

Men in Black-Jump Street crossover - bábmester az élen

|

A Men in Black és a Jump Street filmek közös kalandja már rendezőt is talált.

Hirdetés

A Men in Black és a Jumps Street széria crossoverének - hivatalos címén MiB 23 - ötlete még valamikor a Sony botrány körül röppent fel, amikor még úgy tervezték, hogy Pókember nénikéje is különálló filmet kap. Elsőre ugyan elborult ötletnek hathat, de a Men in Black szériára egyébként is jellemző volt a könnyed, cinikus hangvétel, míg a két Jump Street mozi - különösen a második - konkrét zsáner paródiák voltak.

Még áprilisban jelentették be a hivatalos címet, amelyben az MiB értelemszerűen a fekete ruhásokra, a 23-as szám pedig a Jump Street-i túlkoros osztag következő kalandjára utal. Channing Tatum és Jonah Hill visszatér Schmidt és Jenko szerepében, viszont Will Smith és Tommy Lee Jones helyett más fog neutralizálót ragadni.

Ahogy a rendezői székbe sem Barry Sonnenfeld (MiB-trilógia), vagy Phil Lord és Chris Miller (Jump Street mozik) fog ülni, utóbbiak éppen Han Solo különálló filmjével lesznek elfoglalva, de nem maradt a projekt árván. A rendezői széket az a James Bobin foglalta el, aki a 2011-es, zseniálisan bájos Muppets - A filmet is dirigálta, legközelebbi munkája pedig a nyár egyik nagy dobása, az Alice Tükörországban lesz.

Tatum és Hill ugyan még nem írtak alá, de a szerződésük köti őket egy harmadik részhez, Jones és Smith örökségébe viszont az újonnan érkezőknek nem lesz könnyű belépni. Bobin elmondása szerint már idén év végén elkezdődhet a forgatás, tehát leghamarabb 2017 végén, de még valószínűbb, hogy 2018 első felében lesz esedékes a bemutató.

Ti mennyire vagytok kíváncsiak egy ilyen elborult ötletre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)