Hirdetés

Michael Douglas azt akarta, hogy öljék meg a karakterét a Hangya és a Darázs: Kvantumániában

|

Arra is volt ötlete, hogy a Marvel Studios hogyan nyírja ki Hank Pymet.

Hirdetés

Nem indult jól 2023 a Marvel Studios számára, hiszen a becslések szerint 200 millió dollárból készült A Hangya és a Darázs: Kvantumánia mindösszesen 476 millió dollárt tudott összekaparni globálisan, amivel sikerült egy kellemetlen rekordot is megdöntenie.  Mindennek tetejében a kritikusok se szerették túlzottan, mi is leginkább egy átlagos Marvel-filmként jellemeztük.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a film főgonoszát alakító Jonathan Majors azóta fekete bárány lett  Hollywoodban. Ilyen eredményekkel erősen kétségessé vált, hogy lesz-e valaha is Hangya 4, de ha a Marvel rá is bólint, a Hank Pymet megformáló Michael Douglas már valószínűleg nem kér belőle. 

Hirdetés

Az Oscar-díjas színész új sorozatát, az Apple TV+-os Franklint népszerűsíti mostanság, és felbukkant a The View című műsorban is ezzel a céllal, ahol aztán rákérdeztek nála azon megjegyzésére, hogy csakis akkor térne vissza a negyedik Hangya filmre, ha Hank Pym meghalna. Douglas azonban tisztázta, hogy ezt már a korábban, a Kvantumánia esetében szerette volna elérni: 

"Tulajdonképpen ezt már a harmadik film idején is kértem. Azt mondtam nekik, hogy ezekkel a nagyszerű speciális effektekkel kell lennie valami fantasztikus módnak rá, például hangyaméretűre zsugorodhatnék és felrobbanhatnék. Nem tudom, valami ilyesmi. Csak használják fel az összes az effektet hozzá. De ez az utolsó filmnél volt, jelenleg nem hiszem, hogy fel fogok bukkanni a negyedikben is."

Jelenleg tehát erősen kétséges, hogy lesz-e Hangya 4, viszont készül két olyan csapatfilm, amiben valószínűleg mindenki benne lesz, a Bosszúállók 5 és a Bosszúállók: Titkos háború, szóval akár még lehetőség is adódhat Hank Pym kinyírására. Az viszont biztos, hogy a következő Marvel-film a Deadpool és Rozsomák lesz, ami július 25-én kerül a hazai mozikba. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)