Hirdetés

Miért is lépett le igazából Joss Whedon, és hagyta ott a Marvel filmeket?

|

A Marvel Cinematic Universe egyik legfontosabb arca otthagyta a csapatot. Eltartott egy darabig, de végül csak kinyögte, hogy miért.

Hirdetés

A Marvel Cinematic Universe nagyon sokat köszönhet Joss Whedon munkájának. Emberünk nem csak a Bosszúállók eddigi két részét hozta össze, de szinte az összes nagyobb Marvel filmen ott volt a kéznyoma. Meg is volt ennek az ára, Whedonnek elege lett a latex pizsamás arcokból.

"Nagyjából öt év volt, hogy hol a Bosszúállókon, hol a S.H.I.E.L.D.-en dolgoztam. Hatalmas ajándékot kaptam tőlük: a kezembe nyomtak több száz millió dollárt, és azt mondták, hogy csináld, amit szoktál. Ez nagyon ritka dolog, és nagyon hálás vagyok érte. Ugyanakkor nekem nem csak az a fontos, hogy meglegyen a saját dolgom, de az is, hogy folyamatosan új kihívásokat állítsak fel magamnak, különben elkezdem ismételni magam" - nyilatkozta Whedon a ComicBook.com stábjának.

"Egy darabig amolyan tanácsadójuk voltam, de aztán szinte az összes Phase Two filmen rajta volt a kéznyomom. Ezután csak az Ultron kora maradt, ami után úgy gondoltam, hogy itt a lehetőség egy tiszta szakításra." A rajongók reménykednek benne, hogy egyszer csak visszatér majd a Phase Three vagy a Phase Four alatt, de egyelőre még biztosan nélküle kell megélnie a Marvel csapatának.

Szerintetek Joss közreműködése nélkül is rendben lesznek az új filmek, vagy kicsit azért aggódtok a széria sorsáért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)