Hirdetés

Minden eddiginél többet mutat A majmok bolygója: A birodalom utolsó trailere

|

Wes Ball rendezése látványos lesz, az egyértelmű, de ennél több is lehet belőle.

Hirdetés

Pierre Boulle 1963-as regényét először 1968-ban adaptálták, azóta pedig számos film készült az emberiség felett uralkodó majmokról, több rebootot is megért a franchise. Legutóbb 2011-ben került rá sor, amikor Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) megalapozta Caesar (Andy Serkis) történetét, Matt Reeves (A majmok bolygója: Forradalom, A majmok bolygója: Háború) pedig folyatta és befejezte azt. Most ismételten elérkezett a reboot ideje, ezúttal Az útvesztő-szériával a posztapokaliptikus történetek terén komoly tapasztalatot szerző Wes Ball vette kezébe az irányítást. 

A majmok bolygója: A birodalomban három évszázaddal járunk Caesar halála után és az időközben a Föld uraivá vált főemlősök új generációjának történetét ismerhetjük meg, amelynek egyik tagja, Proximus Caesar magához akarja ragadni a hatalmat az emberiség egykori tudásának megszerzésével. Csakhogy az útjában áll egy fiatal csimpánz, Noa, és egy fiatal nő, Nova, aki sokkal eszesebb a primitív ösztönlények szintjére visszafejlődött embertársainál. 

Hirdetés

Csak pár hete annak, hogy egy izgalmas, szinkronos kedvcsinálóval elmerülhettünk a Freya Allant (Vaják, Baghead), Owen Teague-et (Az 1-2, The Stand), Kevin Durandet (Locke & Key, Nagypályások), William H. Macyt (Fargo, Shameless - Szégyentelenek) is felvonultató filmben, azonban a 20th Century Studios marketingesei a premierhez közeledve intéznek még egy utolsó rohamot annak reményében, hogy meggyőzhetik a bizonytalanokat arról, érdemes azonnal rohanniuk a moziba.

Ennek érdekében minden eddiginél több jelenetet mutatnak meg, így megértjük, ha ezt már kihagyjátok, de ha nem bírtok a kíváncsiságotokkal, akkor magyar felirattal ellátva nézhetitek:

Ha már nagyon türelmetlenek vagytok a film miatt, akkor jó hírünk van: A majmok bolygója: A birodalmat május 9-től már nézhetitek is a hazai mozikban. A stáblistán pedig legalább egy magyar nevet találtok majd, ugyanis Pados Gyula fényképezte a filmet. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)