Hirdetés

MythBusters - ezek voltak a sorozat legjobb pillanatai

|

Véget ért a világ egyik legjobb tévéműsora, most pedig egy videóba sűrítve nézhetjük vissza a legjobb pillanatokat.

Hirdetés

Nagyjából háromszáz epizód után véget ért a Discovery legendás műsora, a Mythbusters (vagy magyar címén Állítólag). Az Adam Savage és Jamie Hyneman által vezetett 15 évig tartó robbanás montázs a csatorna egyik legnépszerűbb tévéműsora volt, most pedig megnézhetjük, hogy melyek voltak a legjobb pillanatok.

Részemről a Mythbusters az egyik legjobb tévéműsor, amit valaha készítettek. A sorozat tökéletesen egyesítette a tanulást a szórakozással, ezzel milliókat inspirálva arra, hogy kövessék a tudományos ambícióikat, hogy aztán kutató vagy mérnök legyenek belőlük. Rendkívül sajnálom, hogy vége lett, mert egyik árverezős vagy autófelújítós reality vacak sem tudja betölteni azt az űrt, ami most keletkezett a csatorna kínálatában. Az alábbi montázs Thomas Crenshaw keze munkáját dicséri és tökéletesen összefoglalja, hogy mitől volt annyira hangulatos ez a műsor.

A videóban egyébként a Blurtól a Song 2 című szám szól, ha valaki kíváncsi. Nektek melyik volt a kedvenc epizódotok? Ki volt a kedvenc műsorvezetőtök és miért pont Kari Byron?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)