Hirdetés

Napi büntetés: három fiú mérges pók csípésével akart Pókemberré válni

|

A történet egyszerre röhejes és tragikus, szupererő helyett kórházi ápolás várt a bolíviai gyerekekre, de szerencsére élve megúszták a dolgot.

Hirdetés

Stan Lee barátságos és közkedvelt hálószövője generációk óta tanítja nekünk képregényeken, regényeken, filmeken, sorozatokon és videojátékokon keresztül, hogy a nagy erő nagy felelősséggel jár, így cseppet sem meglepő, ha a legkisebbek is olyanná szeretnének válni, mint Pókember. A legtöbben persze megelégszenek a fantáziájukkal vagy éppen egy jelmezzel, de akadnak olyanok, akik messzebbre merészkednek, és nem túl okos megoldásokkal kísérleteznek.

Hirdetés

A Telemundo és a New York Post beszámolója alapján így tett egy 8, egy 10 és egy 12 éves bolíviai fiú is, akiknek az a nagy terve támadt, hogy megcsípetik magukat egy mérges pókkal, hogy ezáltal Pókemberré változhassanak. A Marvel-rajongó testvérek azonban nem szereztek szupererőt, sőt a kalandot nem is úszták meg egy sajgó sebbel: kórházba kerültek, mivel a világ egyik legveszélyesebb pókjára, egy fekete özvegyre leltek rá kecskepásztorkodás közben.

A történet szerencsére nem ért annyira tragikus véget, bár háromszori átszállítás és komoly tünetek (láz, remegés, izomfájdalom) vezettek odáig, hogy végül a La Paz-i gyermekkórházban kaptak ellenszérumot. Egy héttel később gyógyultan térhettek haza.  

Remélhetőleg ez intő jel minden álmodozó fiatal számára, így nem fogják például forró vasalóval megégetni magukat annak reményében, hogy Vasemberré változhatnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)