Hirdetés

Napi büntetés: Hillary Clinton, a mémkirálynő

|

Egy újabb kamu kampány reklám a zsenitől, aki Donald Tump kampányához is hozzátette a magáét.

Hirdetés

Az internet mémerei egyszerre kiáltottak fel fájdalmukban, amikor Hillary Clinton hasonmása begurult a békakosztümben, és felkiáltott "here comes dat boi". A fenti videó egyszerre aranyos, borzasztó, és felejteti el velünk, hogy valójában egy kamu reklám.

Az anyagot a Super Deluxe csapatának köszönhetjük, a rendezést pedig Mike Diva vállalta magára. Ezeknek a zseniknek volt a munkája a zseniális Japanese Donald Trump reklám is, amit még mindig nem hevertünk ki.

A fenti videóban a mémkirálynő egyszerre bizonyítja, hogy elhivatott tagja a VapeNation seregének, 420noscope tudja lőni a noobokat, és annyira dank, hogy még az Illuminati se bírja ésszel. Meg mi sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)