Hirdetés

Napi cukiság: a teknős, aki a Jurassic Parkban él

|

Van, aki ruhát vesz kis kedvencének. Más egy új dobozt vagy éppen játékot. De az igazán menő arcok miniatűr Jurassic Parkot építenek teknősüknek. Mert megérdemli.

Hirdetés

Bármennyire is szeretjük Steven Spielberg klasszikusát, azért nem szívesen laknánk egy szigeten a filmből megismert ősragadozókkal, a Jurassic Park egyik rajongója azonban könnyedén veszi a dolgot, és apokaliptikus hangulatunk sem lesz tőle.

Elvégre ha a Jurassic Parkot olyan ennivaló állatkák népesítenék be, mint Louie, a teknős, akkor már költöznénk is. Louie gazdája, Oliver Turpin ugyanis megépítette a filmbeli park egy részének miniatűr mását a kertjében, amelyet természetesen kis kedvencének készített.

A rajongáshoz gondoskodás is párosult, így a leopárdteknősnek láthatóan van mit ennie és innia is. Csak nehogy akkorára nőjön, hogy elszabaduljon és Tortoise-Rexként tapossa le a kertet.

A Jurassic World folytatása J.A. Bayona (A lehetetlen, Szólít a szörny) rendezésében várhatóan 2018. június 22-én mutatkozik be világszerte, a főbb szerepekben pedig visszatér Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is. De minek is írom ezt, amikor már úgyis mindenki a teknős saját parkját nézi a fenti videón...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)