Hirdetés

Natalie Portman egy darabig még nem tér vissza a Marvel filmes univerzumába

|

A színésznő nem érzi jól magát a kék háttér előtt, ezért egyelőre távolmarad a szuperhősös filmektől.

Hirdetés

Az ember azt hinné, hogy miután valaki lenyomott három Star Wars előzményfilmet és két Thort, már viszonylag kényelmesen érzi magát a kék háttér előtt. Mint kiderült, Natalie Portmannél ez nincs így.

A színésznő a Deadline riporterének adott interjújában mesélte el, hogy nem érzi még annyira ezt a digitális háttér előtti munkát.

"Nem érzem még igazán. Éppen ezért ez olyasmi, ami mindig lenyűgözött. Ez nagyobb kihívás, mint bármi más."

A különleges effekteknek és digitálisan megépített díszleteknek köszönhetően Natalie nem egyszer üres kék háttér előtt dolgozott, ami számára nagy megpróbáltatás. Ilyenkor a színésznek kell elképzelnie, hogy mi van körülötte.

Többek között ez is volt az oka legutóbbi bejelentésének, miszerint nem fog felbukkanni a következő Thor filmben, sőt, korábban ő maga nyilatkozta, hogy végzett az MCU-val.

Ugyanakkor Peter Hammond kérdésére, miszerint számíthatunk-e valamikor a jövőben Marveles szereplésre, azt válaszolta, hogy "igen, hát remélem, hogy egyszer sikerül összehozni". Mi is drukkolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)