Hirdetés

Neil Gaiman beleállt Elon Muskba, mert mást gondolnak A Gyűrűk Ura sorozatról

|

A Sandman atyja csípős riposzttal reagált Twitteren Musk véleményére.

Hirdetés

Nemrég elrajtolt az Amazon Prime méregdrága A Gyűrűk Ura sorozata, A hatalom gyűrűi, a dupla évadnyitó alapján pedig valami igazán kimagasló is születhet ebből. A széria debütálása az Amazon statisztikái szerint kimagasló siker volt, ugyanis a premier utáni 24 órában világszerte több mint 25 millióan kattantak rá az első két epizódra, ezzel pedig az Amazon Prime legsikeresebb rajtját tudhatja magáénak a streaming platform eddigi legambiciózusabb projektje. 

Hirdetés

Bár a visszajelzések alapján rengeteg nézőnek bejött a nyitány, nem mindenkit nyűgözött le a sorozat, többek között a SpaceX-ről, Tesláról és a PayPalról ismert Elon Muskot sem. Musk Twitteren adott hangot a nemtetszésének, feltételezve, hogy J.R.R. Tolkien forog a sírjában. Érvelését nem magyarázta túl, pusztán annyit tett hozzá, hogy a sorozat férfi szereplőinek többsége vagy gyáva, vagy bunkó, vagy mindkettő, és egyedül Galadriel az, aki bátor, okos és kedves. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Míg akadtak, akik egyetértettek Musk véleményével, addig az élő fantasy- és képregénylegenda, a Sandman megalkotója, Neil Gaiman nem volt túlságosan lenyűgözve, sőt. Miután egy követője megkérdezte tőle, hogy mit gondol az elhangzottakról, Gaiman a következőket felelte:

"Elon Musk sem fordul hozzám tanácsért, hogy hogyan ne vegye meg a Twittert, én sem megyek hozzá film-, tévé- vagy irodalomkritikáért."

Az író az odaszúrásában arra az ügyre utalt, amely hónapok óta foglalkoztatja a sajtót, hiszen Elon Musk és a Twitter kabaréba illő macska-egér játéka már több fordulaton van túl, mint amennyi epizód valaha is készülni fog A Gyűrűk Ura sorozatból - most éppen a pereskedésnél tart a történet

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)