Hirdetés

Ocean's Eight - majdnem teljesen összeált az új tolvajcsapat

|

Eddig csupán Sandra Bullock és Cate Blanchett neve volt ismert a készülő Ocean's Eight szereplőgárdájából, ám lassan az egész csapathoz megkerülnek a megfelelő színészek.

Hirdetés

Bernie Mac halála után elég valószínűtlenné vált, hogy folytatás érkezzen a tolvajfilmes sorozatban, a készítők viszont egy huszárvágással új csapatot indítottak, így született meg az Ocean's Eight ötlete. Eddig csupán Sandra Bullock és Cate Blanchett szereplése volt biztos, de most még öt szereplőt megismertünk.

Illetve még nem biztos, hogy az említett színésznők le is szerződnek majd a stúdióval, a Deadline értesülései szerint viszont elég közel állnak a megállapodáshoz. Ha pedig sikerül mindegyik szerződést tető alá hozni, akkor Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling és Nora Lum, vagy színpadi nevén Awkwafina csatlakoznak majd a csapathoz. A sztori szerint egyébként az új bandát Danny Ocean (George Clooney) testvére (ő lesz Sandra Bullock) hozza össze, de hogy milyen céllal, azt még nem tudjuk.

Ezt a sztorit a 2000-es évek elején kiadott trilógia rendezője, Steven Soderbergh, Clooney és a producer Jerry Weintraub segítségével írja majd Olivia Milch, és nem remake-ről, hanem folytatásról van szó. Így talán egy fokkal szerethetőbb lesz, mint a nemrég nem túl nagy sikert aratott Ghostbusters remake.

Ti mit vártok az új filmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)