Hirdetés

Ők az élőszereplős Így neveld a sárkányodat főszereplői, ebből is felháborodás lesz?

|

A Universal Pictures felfedte, hogy kik játsszák majd Hablatyot és Astridot az adaptációban.

Hirdetés

Néhány éve már új trend hódít Hollywoodban, nevezetesen az, hogy a nagy stúdiók kézzel rajzolt vagy számítógéppel animált filmek, sorozatok élőszereplős változataival próbálják meg másodjára is a kasszához csábítani a rajongókat. Ennek vitathatatlanul a Disney az éllovasa, de a Netflix is lát fantáziát a dologban, olyannyira, hogy a Cowboy Bebop bukása ellenére is teljes gőzzel zajlanak a One Piece munkálatai.

Hasonló terven dolgozik a Universal Pictures is, amely a DreamWorks Animation sikersorozatát, az Így neveld a sárkányodat élőszereplős adaptációját hozná tető alá, és ehhez már meg is találta a főszereplőket. Nagy kérdés, hogy mit szólnak hozzá a rajongók.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a vikingek tradícióival szembeszálló, a sárkányokban nem csak ellenséget látó Hablaty a Fekete telefon című horrorfilmben látott Mason Thames alakításában elevenedik majd meg a mozivásznon, míg a törzsfőnök fiánál sokkal harciasabb Astridot Nico Parker (Thandiwe Newton lánya) fogja majd eljátszani, aki a The Last of Us sorozatban Joel lányát alakította. A DreamWorks animációs filmjei egyébként maguk is adaptációk, melyek alapjául Cressida Cowell regényei szolgáltak.

Mason Thames
Mason Thames

A rendezői székben Dean DeBlois, a 2010-es animációs film direktora foglal helyet, kinek nevéhez olyan alkotások fűződnek még, mint az Így neveld a sárkányodat második és harmadik része, valamint a Lilo és Stitch. Ő írja a forgatókönyvet is, és még a nyár folyamán kezdetét veszi a forgatás, hogy sikerüljön tartani a Universal Pictures által megcélzott premierdátumot, ami 2025. március 14-ére esik.

Nico Parker
Nico Parker

Mivel a stúdió hosszú távra tervez a franchise-zal, a hónapokig tartó szereplőválogatás során direkt olyan színészeket kerestek, akik a könyv- és animációs filmbeli karakterekhez hasonlóan a történettel együtt nőnek fel és válnak érettebb, sok nehézséget, de sok jót is megtapasztalt hősökké.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)