Hirdetés

Amikor Logan felköszönti Deadpoolt

|

Hugh Jackman nem felejtette el, hogy az X-Men filmuniverzumos kollégája, Ryan Reynolds a napokban töltötte be a negyvenet.

Hirdetés

A soron következő Wolverine-filmet már leforgatták, a Deadpool második része pedig már készülőben van (bár az első epizód rendezője nemrég lépett le), így a közönségkedvenc karakterek jövőre is beveszik a mozikat.

A Deadpool címszereplője, Ryan Reynolds pár napja lett 40 éves, kollégája, Hugh Jackman pedig stílusos ajándékkal köszöntötte fel. Jackman a következő tweettel gratulált Reynoldsnak: 

A stílusos köszöntő hátterében nyilván a jövőben játszódó, és merőben komoly hangvételű Logan reklámozása állt, de Reynoldsot sem kell félteni, valószínűleg már készül a frappáns válasszal. 

Az új filmek amellett, hogy még többet mutatnak a két legnépszerűbb karakterből, tovább bővíti a filmes X-Men univerzumot - Cable, Domino és X-23 is vászonra kerülnek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)