Hirdetés

Ki nyerne, ha Optimus Prime és a Vasember bunyózna?

|

A Super Power Beat Down sorozat legfrissebb részében az Autobotok vezetője és a Bosszúállók alapítója küzd meg egymással.

Hirdetés

Még a 80-as években a Transformers igazából a Marvel képregényes univerzum része volt. Az Autobotok és Optimus csak egyszer futottak össze a Pókemberrel, de ez pont elég egy Super Power Beat Down-hoz.

A Vasember és Optimus filmes verziói hamar egymásnak esnek, és hatalmas összeütközésben Tony még Veronikát is lehívja (ez a Hulkbuster neve egyébként). Ez még nem a tetőpont lesz, de nem akarom lelőni a buli csúcspontját.

Az egész bunyót egyébként a batinthesun csatorna jóvoltából nézhetjük végig, ami elhozta már nekünk a Pókember és Darth Maul összecsapását is. Reméljük, hogy még sok ilyen laza videót mutatnak még a srácok, és a következő szuperhős harcig meséljétek el nekünk, hogy ti kiket eresztenétek össze egy ringben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)