Hirdetés

Napi büntetés: itt a Pen Pineapple Apple Pen új verziója koronavírus idejére

|

Pikotaro újra énekel, ezúttal a kézről, szappanról, és a kézmosásról.

Hirdetés

Lenyűgöző és példátlan, ahogy a világ vállalatai, előadóművészei az otthon maradásra és a gyakori kézmosásra bátorítják a népet mindenhol, minden órában. Arra nem számítottunk, hogy Pikotaro is előkerül a koronavírus járvány apropóján. Az alapjáraton humoristaként tevékenykedő úriember 2016-ban jelentkezett Pen Pineapple Apple Pen című, az egész világot letaroló slágerével, később együtt szerepelt a Gangnam Style-os PSY-jal, és készített egy dalt a különböző gyümölcslevekről is, kiemelve a narancslevet, mint kedvencét.

Hirdetés

Most a PPAP-t dolgozta át, főszerepben kézzel, szappannal, és a legjobb dologgal, ami ezek kombinálásával végezhető.

A végén megkapjuk a legkevésbé várt csavart: a PPAP itt most a Pray for People and Peace, avagy az Imádkozz az Emberekért és a Békéért rövidítése. Megyünk is gyorsan kezet mosni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)