Hirdetés

Peter Dinklage is csatlakozik az Avengers: Infinity War stábjához?

|

Az eddigi legbrutálisabb sztorit ígérő Avengers film egyre nagyobb sztárokat nyer meg magának. Ezúttal úgy néz ki, hogy kedvenc Lannisterünk ugrik be a háborúba.

Hirdetés

A Variety információi szerint a Trónok Harca sztárja, Peter Dinklage jó eséllyel megkaphatja az Infinty War egyik "kulcsszerepét". Sajnos arról, hogy ez mit is jelent nem nagyon beszél a jelentés, így egyelőre ötletünk sincs mire akarják felvenni a kedvenc Lannisterünket.

A Marvel nem kommentálta a híreket, így nem érdemes olyan nagyon izgatottnak lenni a dologtól, de azért reménykedünk. Peternek már volt egy komolyabb szerepe képregényfilmekben az X-Men: Days of Future Pastnek köszönhetően, így nem idegen számára ez a műfaj.

Az Avengers: Infinity War két részletben kerül bemutatásra, és a sztoriban felbukkan majd az elmúlt években megismert összes szuperhős. Az első rész 2018-ban érkezik, a második pedig a tervek szerint 2019-ben kerül a vásznakra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)