Hirdetés

Ilyen kütyüket kap Peter a Pókember: Hazatérésben

|

A CES újdonságaihoz kapcsolódva a Marvel is megmutatta, milyen eszközöket rejt Pókember jelmeze a közelgő filmben.

Hirdetés

Korábban egy rajongói eseményen már szóba került, hogy a Pókember: Hazatérés alatt is a Tony Starktól kapott jelmezben hősködik majd a címszereplő és rajta lesz a képregényekben korábban feltűnt háló-szárny is. De amint nemrég kiderült, nem ez lesz az egyetlen trükk Peter Parker tarsolyában.

Egy rövid Twitter-videón mutatta meg a stúdió, mi mindenre támaszkodhat majd New York ifjú hőse, például kiderült, hogy a hálóvető több különböző hálótípus kilövésére lesz képes, ráadásul egy lézeres célzórendszer is segíti majd használóját. De a Pókember: Hazatérés történetében valószínűleg jut majd némi szerep a GPS-es követőrendszernek is, amihez egy holografikus kivetítőrendszer is társul. A kifejezőbb szemek pedig inkább a nézőknek segítenek majd, mint Pókembernek.

Mit szóltok az új kütyükhöz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)