Hirdetés

Kiváló munkát végeztek a 8-bites Pókember: Hazatérés trailer készítői

|

Klasszikus filmek helyett ezúttal egy közelgő sikervárományos, a Spider-Man: Homecoming trailerét dogozták át retro hangulatban kreatív videósok.

Hirdetés

Bár sokan már az Avengers: Infinity War premierjét várják, a Marvel filmes univerzumában eddig keveset szereplő karakterek önálló filmjei is kifejezetten izgalmasak. A Doctor Strange után pedig legközelebb az új Peter Parkerrel ismerkedhetünk meg részletesebben a Pókember: Hazatérésben, ami a rajongókat már most megihlette.

A nyáron érkező film első traileréből ugyanis egy kifejezetten stílusos 8-bites feldolgozást készített a JoBlo csapata. Ugyanis nem csak a képi világot találták el elég jól, hanem a régimódi játékok hangzását is elég jól imitálják, amihez a Marvel-féle kedvcsináló zenéjét is átdolgozták. Úgyhogy mindenképp nézzétek meg a fenti átdolgozást, amíg a következő hivatalos trailerre várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)