Hirdetés

Új posztereken a Power Rangers szereplői

|

A 2017-es Power Rangers részleteit igyekszenek minél nagyobb titokban tartani a készítők, de a filmhez készült plakátsorozaton végre vethetünk egy pillantást a szuper erős zordokra.

Hirdetés

Az októberi Comic Conon lesz az első hivatalos megjelenése a szereplőknek és akkor lesz az első zord bemutató is, ahol valószínűleg közelebbről is megcsodálhatják majd a látogatók a Bryan Cranston vezette tini csapatot.

A karakterek ruhái tele vannak futurisztikus elemekkel és jobban hasonlítanak a főgonosz Rita Repulsára, mint a Föld védelmezőire. A franchise régóta nem szerepelt a nagy képernyőn, de tévében folytatódott a sorozat és nemrég képregény formájában is visszatértek a zordok. Meglátjuk mit hoz számukra 2017. De addig is jöjjenek a poszterek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)