Hirdetés

Megtudtuk az első részleteket a Power Rangers filmről

|

Rengeteg új infó futott be a 2017-ben érkező Power Rangers mozival kapcsolatban. Ha minden igaz, nagy visszatérésre számíthatunk.

Hirdetés

Most lehet elkezdeni izgulni a 2017-es Power Rangers filmért. A stáb biztató, a számok jól hangoznak, már csak azt szeretnénk látni, hogy működik is az elképzelés. Mivel a klasszikus sorozaton nőttem fel, nagyon ideges leszek, ha nem.

A Collider jelentése szerint a szereplőgárda a következőképpen alakul: Naomi Scott - Rózsaszín Ranger, Dacre Montgomery - Vörös Ranger, Ludi Lin - Fekete Ranger, és RJ Cyler - Kék Ranger. Hivatalosan még nem osztották meg a karakterek nevét, és ha csak direkt nem lett kihagyva, akkor hiányzik a Yellow Ranger. A forgatókönyv még változhat, de ha minden úgy alakul, ahogy pletykálják, akkor a következő karakterekkel találkozunk majd:

Callum Oliver - Vörös Ranger/Tyrannosaurus
Priya Patel - Rózsaszín Ranger/Pterodactyl
Brian Olson - Kék Ranger/Triceratops
Oscar Fernandez - Fekete Ranger/Mastodon
Teyana Jones - Sárga Ranger/Kardfogú tigris

A mostani trendekkel lépést tartva (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. , DC's Legends of Tomorrow), a film címe hivatalosan Saban's Power Rangers lesz. A film költségvetése 35 millió dollár, a bemutató 2017. január 13-ára várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)