Hirdetés

Preacher - brutális lesz az AMC új sorozata (videó)

|

Bemutatták az AMC legújabb sorozatát, és bár első ránézésre csak brutalitás vár ránk, ennél sokkal mélyebb történet lapul a felszín alatt.

Hirdetés

Én személy szerint nagyon szeretem Dominic Coopert, így kifejezetten örülök, hogy jövőre nemcsak a Warcraft filmben láthatom viszont, hanem saját sorozatot is kap, amit már most felírtam a kötelezők közé.

Az AMC új szériájának előzeteséből megismerhetjük Jesse Custer atyát, aki egy kis texasi városkában plébános. Az már ebből a másfél perces anyagból is kiderül, hogy itt gyónás után nem ússzuk meg 3 Miatyánkkal, aki vétkezik, annak bűnhődnie kell, a trailerből azonban egy nagyon fontos dolog nem derül ki a sorozatot illetően.

A Preacher egy klasszikus Vertigo Comics (ez ugye a DC leányvállalata, ahol a durva anyagokat kiadják) képregény alapján készül, így bőven lesznek benne természetfeletti dolgok. A történet szerint Isten elhagyja a mennyországot, Jesse pedig megpróbálja őt megkeresni. A főszereplő nemcsak brutális, hanem egy démoni lénynek köszönhetően képes gyakorlatilag bárki felett átvenni az irányítást, ez pedig nem egyszer sodorja majd bajba.

Nektek hogy tetszik a Preacher?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)