Hirdetés

Rebootolják Az útvesztő-trilógiát, de nem úgy, ahogy gondolnád

|

Bár a részletek egyelőre kicsit homályosak, ígéretes a projekt.

Hirdetés

Hat év telt el azóta, hogy a 2018-as Halálkúrával lezárult Az útvesztő-trilógia, így jogosan merülhet fel a kérdés, hogy szükség van-e egyáltalán a James Dashner regényeiből táplálkozó széria rebootjára. A 20th Century Studios szerint igen, ugyanis mint kiderült, a Disney szárnyai alá tartozó stúdió tárgyalásokat folytat az Alien: Covenant és a Transzcendens írójával, Jack Paglennel az új forgatókönyv leszállításáról.

A The Hollywood Reporter értesülései alapján az eredeti trilógia rendezőjének, Wes Ballnak is köze van a reboothoz, aki ezúttal produceri minőségben felügyeli majd a projektet.

Hirdetés

Bár a történetről egyelőre nem sokat tudni, a projekthez közel álló források arról csicseregtek, hogy a reboot sokkal inkább az eredeti trilógia filmes kontinuitásának továbbviteleként szolgál majd, nem annak újramesélése vagy közvetlen folytatása lesz. A források arról is beszéltek, hogy a reboot "visszahozná azokat az elemeket, amikkel az első részben azonosulni tudott a közönség".

Megjelenési dátumról korai lenne még beszélni, egyelőre a projekt előkészítése zajlik - kíváncsian várjuk mi sül ki belőle.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)