Hirdetés

Rogue One: A Star Wars Story - újabb részleteket árul el egy kép

|

Egy promóciós poszter járművek és karakterek terén is tartogat újdonságokat a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet kapcsán. Természetesen a spoiler veszély most is fennáll!

Hirdetés

Nem is olyan régen mutattunk nektek pár képet a Rogue One: A Star Wars Story - Official Visual Story Guide című könyvből, most pedig újabb részletek derültek ki a Star Wars spinoff moziról egy rendezvény plakátja miatt. Ha zavarnak az efféle spoilerek, akkor ne görgess tovább!

Londonban fogják megrendezni a Star Wars Celebration nevű eseményt július 15. és 17. között, a rendezvényt beharangozó plakát pedig elég informatívnak bizonyult. Ezen a poszteren Az ébredő Erő szereplői mellett a legújabb Star Wars film, vagyis a Zsivány Egyes karakterei és járművei is láthatóak. Közelebbről megfigyelhetjük például a Deathtroopereket, de további fontos részleteket is fel lehet fedezni a képen.

Ha kigyönyörködtétek magatok a nagy poszterben, akkor nézzétek meg külön kiemelve a két fontos újdonságot. Először itt van az AT-AT lépegetők módosított változata, az AT-ACT:

Majd a Birodalmi sereg egyik új egysége, a Shoretrooper:

Meg kell hagyni, elég ütősen néz ki mindkettő. Nektek hogy tetszenek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)