Hirdetés

Rozsomák után Robin Hood lesz Hugh Jackman, de nyugi, nem a Disney filmjében

|

Az eddig ismert feldolgozásoknál komorabbnak ígérkező The Death of Robin Hood másik főszereplőjét és rendezőjét is megnevezték.

Hirdetés

Többen többféleképpen vászonra vitték már az angol folklór egyik legismertebb történetét, a sherwoodi erdő gazdagokat fosztogató és szegényeket támogató útonállójának legendáját, de a jelek szerint Hollywood még távolról sem végzett Robin Hooddal. Olyannyira nem, hogy a Disney animációs filmjének streamingre készülő remake-je mellett egy újabb produkció is elkezdett formát ölteni, ám ez nem a legfiatalabb nézőket veszi célba íjával.

A Variety beszámolója szerint Michael Sarnoski, a díjnyertes Disznó, valamint a júniusban érkező Hang nélkül: Első nap rendezőjének irányítása mellett fog megvalósulni a The Death of Robin Hood, azaz Robin Hood halála címet viselő film, amelynek a forgatókönyvét is ő írja.

Hirdetés

Hugh Jackmant, az X-Men-filmek, valamint az MCU részét képező Deadpool & Rozsomák sztárját választották Robin szerepére, aki a leírás alapján kénytelen szembenézni a múltjával, miután leélt egy életet tele bűnnel és gyilkolással. Azt a rejtélyes asszonyt, aki a számtalan csatát látott, magányos és súlyosan sebesült útonállót ápolja, és aki reményt ad neki a megváltásra, a Free Guyból, Az utolsó párbajból és az Alone in the Dark rebootból ismerős Jodie Comer alakítja majd.

A forgatás 2025 februárjában kezdődik, és Sarnoski alig várja, hogy nekilássanak a munkának.

"Hihetetlen lehetőség volt újragondolni Robin Hoodnak azt a történetét, amit mindannyian ismerünk. Ahhoz, hogy a forgatókönyvet filmvászonra vihessük, elengedhetetlen volt a tökéletes szereplők megszerzése. Nem is lehetnénk izgatottabb és nem is bízhatnék senkiben jobban, mint Hugh és Jodie képesek lesznek erőteljes és jelentőségteljes módon módon életre kelteni ezt a történetet."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)