Hirdetés

Napi büntetés: Ryuk és az almatoll

|

A Death Note jól ismert halálistene mostanában úgy néz ki nem kap jobb melót, úgyhogy tollakat dugdos almákba. Mi kérünk elnézést.

Hirdetés

Soha életemben nem hittem volna, hogy egy napon arról írok majd, amikor a Death Note Ryukja tollat dugott egy almába, és erről énekelt. Ma ez is megtörtént, és nagyon szégyenlem magam emiatt.

Van az eredeti PPAP dal, amit az internet nép már a 2016-os Gangam Stylként emleget. Egy teljesen indokolatlan videóban arról énekel az előadó, hogy toll és alma, és almatoll. Tényleg. A YouTube iszonyatosan felkapta az anyagot és már ott tart, hogy átlagosan napi 1,5 millió megtekintést generál.

Na erre ment most rá az új Death Note filmet készítő Nikkatsu, és összedobták a saját verziójukat, amiben Ryuk nyomja a PPAP-t. Neki mondjuk még jól is áll, mert egyrészt iszonyatos almarajongó, másrészt pedig lesz mit csinálnia a videó végén a pen-pineapple-apple-pennel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)