Hirdetés

Nem Sam Mendes rendezi a következő James Bond filmet

|

Sam Mendes lefutotta a maga köreit a sorozattal, most valami új kalandra vágyna. Átadja a stafétát a következő rendezőnek.

Hirdetés

Sam Mendes, az Oscar-díjas rendező, aki a Skyfall és Spectre James Bond filmekért felelt távozik a 007 szériából. A Hay fesztiválon adott nyilatkozatában elmondta, hogy más kalandokra vágyna már.

"Elképesztő kaland volt, és imádtam minden másodpercét. Azt hiszem, hogy itt az ideje egy új rendezőnek."

Aztán persze jött a jó nagy homályos utalás a jövőbeli tervekre:

"Én tulajdonképpen egy mesélő vagyok. Már nagyon szeretnék új karakterekkel történeteket írni."

Még mindig nem tiszta, hogy a széria sztárja, Daniel Craig visszatér-e vagy sem a következő részben. Jelenleg Tom Hiddlestonnal is tárgyalnak a film készítői.

"Ez nem demokrácia" - mondta Sam Mendes, aki szerint Barbara Broccoli fogja eldönteni, hogy ki lesz a következő Bond, történet vége.

Broccoli volt az, aki annak idején felkarolta Daniel Craiget annak ellenére, hogy akkor még egy viszonylag ismeretlen színész volt. Kíváncsian várjuk, hogy ezúttal kit választ majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)