Hirdetés

Drew Barrymore zombi anyukát alakít a legújabb Netflix sorozatban

|

Ha még nem lenne elég a The Walking Deadből és a többi élőholtas, posztapokaliptikus játékból vagy filmből, akkor mutatunk egy üde színfoltot a palettán.

Hirdetés

A legújabb Netflix sorozat szerint létezik egy diéta, amitől a karcsúsodni vágyó nők nemcsak gyorsan és könnyedén szabadulnak meg a fölös kilóktól, de boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak és energikusabbak is, mint valaha. A különleges étrend egyetlen összetevőből áll, ez pedig nem más, mint a nyers (emberi) hús.

A következő hónapban Santa Clarita Diet címmel indul el egy új vígjátéksorozat a Netflixen, amelynek Victor Fresco a producere. Középpontjában egy átlagos, külvárosban élő család, azon belül is a családanya, Sheila áll. A Drew Barrymore által alakított nő egy furcsa átváltozáson megy keresztül, aminek következtében nemes egyszerűséggel élőhalottá válik.

 

Ő azonban láthatóan sokkal jobban érzi magát ebben az új formájában, hisz tele van energiával, fiatalabbnak tűnik és kevés alvással is beéri egy nap. Csupán egy árnyoldala van a Santa Clarita diétának: Sheila frissen szereti az emberhúst.

Férjével, Joelel (Timothy Olyphant) és két gyerekükkel mindent megtesznek azért, hogy a család kis titkára ne derüljön fény. Közös erővel vadásszák le Shelia napi kosztját, de kizárólag olyan emberekből válogatnak, akik "megérdemlik", hogy egy zombi étlapján landoljanak.

A készítők nem aprózták el a dolgokat, jól átgondolt körítést kapott a február 2-án induló sorozat. Például egy kamu reklámfilmet is forgattak, melyekben Joel és Shelia is elmondja, mennyire megváltozott mindkettejük élete a diéta hatására. 

Ti nézni fogjátok Drew Barrymore új sorozatát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)