Hirdetés

Sherlock 4. évad - megérkezett az első fotó

|

Nemrég lezárult a BBC-féle Sherlock negyedik szezonjának forgatása, a premier felé vezető út következő lépéseként pedig megkaptuk az első fotót az új évad kapcsán.

Hirdetés

Mindenki kíváncsian várja már Benedict Cumberbatch bemutatkozását a Marvel filmes univerzumában, de természetesen a rajongók legalább ennyire izgatottak a Sherlock negyedik évada miatt.

Legutóbb ugyanis 2014-ben volt a BBC képernyőjén a sorozat (egy különkiadástól eltekintve), a szokásosnál hosszabb szünetnek viszont 2017 elején vége szakad. Áprilisban ugyanis megint forgatni kezdett a Sherlock stábja, augusztusban pedig be is fejezték a munkát. A Comic Con alatt már kaptunk egy nem is túl rövid trailert (lejjebb találjátok), de most az első hivatalos fotó is megérkezett Sherclock és Watson kettőséről.

Ti várjátok már a negyedik szezont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)