Hirdetés

Már Siri is tudja, kik Jon Snow szülei

|

Az iPhone tulajdonosok virtuális személyi asszisztensét Trónok harcás kérdésekkel sem lehet meglepni.

Hirdetés

A napokban ért véget a Trónok harca hatodik évada, az utolsó részt pedig minden idők legjobbjai közé sorolják a rajongók. Az évadzáróbol rengeteg dolog kiderült, így mondanom sem kell, hogy ez a cikk is tartalmaz SPOILEREKET, csak saját felelősségre olvassatok tovább.

Az iPhone tulajdonosoknak bizonyára nem kell bemutatni Sirit, aki rengeteg kérdésre tudja a választ. Mostantól azt is megkérdezhetjük tőle, hogy ki Jon Snow apja és bár konkrét nevet nem mond, ilyesmi válaszokat ad: "Mondjuk csak azt, hogy tűz is van ebben a Snow fiúban", vagy "Akárcsak Ned, én is megígértem, hogy nem mondom el", esetleg "Megesküdtem, hogy nem mondom el, de annyit elárulhatok, hogy szeret énekelni", illetve: "hogy ismerd a történetet, csak el kell végezned az összeadást: R+L = J".

Nem ez az első alkalom, hogy Siri Trónok harcás kérdésekre válaszol, már az ötödik évad végén is sokan bombázták azzal, hogy Jon Snow tényleg meghalt-e, amire szintén nagyon frappáns válaszokat adott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)